Perrisblogg

Halloj en fjärde gång och säkert inte sista!

Publicerad 2009-11-27 23:42:56 i Allmänt

nu sitter jag här med min fina kompis Ebba och vi har haft en underbar filmkväll tillsamans vi har hunnit se två filmer och en liten snabb titt på idol! nu återstår bara den fantastiga natten hoppas att den kommer bli perfekt! <33 KRAM P.

Hej!

Publicerad 2009-11-27 13:30:57 i Allmänt

Nu sitter jag och bara väntar på att klockan ska bli 17.38 för då ska jag fara till min kompis ebba och vi ska göra massor med skojiga grejer! KRAM P.

Haloj igen!

Publicerad 2009-11-26 16:40:27 i Allmänt

Idag är det torsdag och snart ä det jul det ä u mindre än en månad kvar tills det är ju men idag har jag bara mått piss hela dagaen det jag menar med piss ä att jag har haft så ont i huvudet så jag inte vet vad. idag fyller min bästis 12 år så jag passar på att säga grattis till henne :) imorgon kommer jag gratta henne med paket så skojigt!torsdagar käns altid så jobbiga för dom är altid så himla långa men idag har jag gjort en del roliga grejer KRAM P.

Hej!

Publicerad 2009-11-25 22:18:14 i Allmänt

Varför går veckorna så himla fort så att det inteä sant först är det måndag sedan plötsligt är de fredag det käns helt otroligt vad fort veckorna går man hinner inte med men som sakt när man har roligt går tiden enormt snabbt och snart ä det ju jul också undra vad man ska köpa i julklapp till familjen KRAM P.

Fredag med Ebba!

Publicerad 2009-11-25 15:31:34 i Allmänt

På Fredag ska jag till min kompis Ebba det kommer bli skit roligt jag längtar as mycket men jag berättar vad vi gjorde på lördag! KRAM P.

lycksele :)

Publicerad 2009-11-25 14:27:48 i Allmänt

I lördags var jag i lycksele och hade så roligt som man kanske inte haft i hela livet. vi gjode många as roliga saker. och på dit resan skrattade jag i nästan ihäl mig hela tiden. för fina viktoria gjorde massa roliga saker. och jag fattar ändå inte varför jag blir galen på ett tugggummi. jag fatar inte äns att man bli det men jag blev det ialla fal. vi var 54 st som åkte till lycksele altså ganska många men nu kommer jag inte på något mer! KRAM P.

Välkommen till min nya blogg!

Publicerad 2009-11-25 14:26:05 i Allmänt

välkommen till min blogg jag har försökt att skaffa en länge men nu har jag äntligen skaffat en blogg som ni kanske ser

Om

Min profilbild

Pernilla

Jag är en tjej på 13 jordsnurr. jag bor i ett gult hus med min familj lite utanför stan. Jag gillar att fara ut och resa och upptäcka världen utanför min egna stad. Jag har inget djur men om jag skulle ha ett skulle det nog vara en gris.Mina fritidsintressen är att sjunga,vara med kompisar,spela innebandy.Om ni undrar något är det bara att skriva en kommentar i något av mina inlägg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela