Perrisblogg

Hej och hoj i kylan!

Publicerad 2010-02-25 19:03:18 i Allmänt

Hej nu sitter jag här hemma och det är så kalt man bara fryser om man går ut så mn vill stanna inne men men man måste väl gå ut för att kunna komma till skolan.Dom senaste dagarna har det varit upp mot -30 grader inte så skönt men man måste stå ut. men idag har jag trännat till provet som jag har imorgon önska mig lycka till. i går var jag och badade med mina kompisar på badhuset så himla roligt synd att sanna och hugo inte kunde följa med.Idag hade jag piano istället för igår de ä bra att mann kan byta tid för då kan man följa med sina underbara vänner på badet eller något annat. jag ser fram imot helgen för då händer de massa skoj imorgon kommer moa min kompis att sova över hos mig sen på lördag morgon kommer vi behöva vara tidigt hos simon för vi ska åka buss med honom till badmintonstadion.Där vi kommer att kolla på när tre av mina underbaravänner kommer att spela på en badmintontävlig.Vi kommer att vara där hela dagen så de blir att ta med sig mackor och energidryck så att man håller sig pigg oh glad och inte hungrar ihjäl men det finns tydligen en kosk där som man kan köpa grejer så jag vet inte hur jag ska göra. Ha det bra KRAM P.

glad alla <3s dag!

Publicerad 2010-02-14 15:46:45 i Allmänt

idag är det alla <3s dag så jag vill bara hälsa er och önska att ni får en bra alla hjärtans dag! KRAM P.

Hej idag fyller jag år!

Publicerad 2010-02-07 15:54:13 i Allmänt

hej idag fyller jag år och igår hade jag ett as nice party med mina kompisar vi sov i en lokal m.m men nu ska jag skriva vad jag har fått 1. en björklövenkopp 2. en björklövenpuck 3. pengar 4. en trisslott 5. tre filmer 6. absolute music 62 7. ett kalaha 8. en chokladkaka 9. tre fina halsband 10. ett par örhängen 11. presentkort på kapphal 12. presentkort på guldfynd 13. presentkort på Hm 14. en vit tröja med svarta prikar på 15. hårsnoddar 16. hårspännen 17. biokort laddat med 200 kr 18. två gulliga pennor 19. kallaha 20. en ny bad hair day mössa 21. en tunika 22.leggins 23.smink det var allt som ja har fått ha det bra KRAM P.

Hej!

Publicerad 2010-02-02 21:46:17 i Allmänt

Nu är det bara 5 dagar kvar tills man blir tretton känns härligt då blir man tonnåring men undra vad man får i present hoppas att man får något bra. men det får man säkert.det kommer att vara firande hela helgen först på fredag kommer släckten sen på lördag kompisar och på söndag med mamma och pappa och syrran det ä ju då man fyller år som. men det är roligt att fria före för det är lite svårt att fira efter för då har man massa andra grejer som man ska göra.Nu vill jag att min lärare ska komma tillbaks snart för hon är sjuk för jag står inte ut med vår vikarie hon är bara dum mot mig och skäller och dampar på en men på ingen anna så himla fult men men så är det väl man måste väl stå ut ett tag till. längtar as mycket till sommaren för då ska man till rhodos det äger! men innan det är det bara att vänta några dagar kvar till man fyller år som jag sa men ha det bra KRAM P.

Om

Min profilbild

Pernilla

Jag är en tjej på 13 jordsnurr. jag bor i ett gult hus med min familj lite utanför stan. Jag gillar att fara ut och resa och upptäcka världen utanför min egna stad. Jag har inget djur men om jag skulle ha ett skulle det nog vara en gris.Mina fritidsintressen är att sjunga,vara med kompisar,spela innebandy.Om ni undrar något är det bara att skriva en kommentar i något av mina inlägg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela