Perrisblogg

Har sjungit för Lisa Miskovsky!

Publicerad 2011-02-27 15:46:29 i Allmänt

Idag har jag sjungt för Lisa miskovsky och det var så häftigt! Hon var och sökte upp en av mina kompisars mamma som hon blivit tipsad om att söka upp.
Vi fick sjunga med Henne när hon sjöng är glad att dem sökte upp just henne eftersom att hon är sjukt duktig på att sjunga.
BTW! Igår var jag på stan med Lydia för hon ville dra med mig dit för att göra mig glad nu när min kille har dumpat mig för en annan :( Så vi hade jätte roligt på stan vi shoppade och skrattad m.m Sen när vi kom hem kom Lydias kille hit och vi hade roligt sen efter en stund ringde vi carro och hon kom. Sen spelade vi uno med alla korten det gick inte så bra!
Bilder kommer snart!
HA DET GÖTT KRAM P.

Lite allt möjligt!

Publicerad 2011-02-22 18:45:49 i Allmänt

Idag är det tisdag och igår var det måndag fast det känns som att det var söndag igår. Fast det är inte så konstigt att det känns så eftersom jag hade STUIEDAG igår! Det känns inte som att det är onsdag imorgon men det är det! Jag gillar onsdagar eftersom man får träffa carro och det är rep. Efter det ska jag träna badminton till skol-dm som Signe och Linn anmält med till. Så måste träna så att man blir lite bättre så man inte är såå usel som man är!
Saknar alla från helgen men vad roligt att man kommer träffa alla nästan imorgon!
HA DET GÖTT KRAM P.

Film Och Övernattning!

Publicerad 2011-02-20 18:08:46 i Allmänt

Igår var jag på fa och spelade med mitt band. Efter det på kvällen såg vi på 6 stycken filmer och då var klockan över 5 på natten. sen efter det skulle vi gå dit där vi skulle sova men då var det någon som råkade smälla igen dörren så den gick i baklås,så vi fick inte tag på våra saker fören i morrse. då fick vi sova på ett ställe där det inte fanns några madrasser,kuddar eller täcken. Men det fick gå. Sen nu när jag har kommit hem har jag fått himla ont i huvudet men det är nog att jag sovit så lite och energidrickan.
http://www.youtube.com/watch?v=cSDZCK3PKKw&feature=fvst&ytsession=EcFgGwh85tWoh3Qe-il468DG2iK_SA4V6asI11zVUXpbrmIKKbYGMMtOHPfDqBdQCD9O93yqAMPR0HKjUDTmKeP9FqPeysx65Yj80kzdx1t9CHfweohHK9ZAkXx616ziVdmy4yxfveNfQZ-ujDiHIfCrdSxgnANrkHpAGFK6XdKGf7jUx2gb4hvbx8jSNUL-n26_Z2oDoCFSaJOXZipFt937WQDtd6mVKarRI2qc5u-G5CuP9rvDtEupxi1-C4vkqBjvC_tVpnMVJEonkhjeeREJPJB32Ygc
HA DET GÖTT KRAM P.

miljövecka = tråkigt! Helg = Bäst!

Publicerad 2011-02-18 13:19:58 i Allmänt

Det har varit miljövecka den här veckan. Det ända roliga med det var att man slapp vanliga lektioner, Läxor och fick börja senare och sluta tidigare.
Men den här helgen kommer att bli rolig först jag jag vara med Emma idag!
Sen imorgon ska jag fara och kolla på mina kompisar som är med i droppen (badminton tävling). Sen på kvällen kommer jag fara till fa för att mitt band har ett gig sen efter det ska jag sova över på fa.
HA DET GÖTT KRAM P.

Hockey!

Publicerad 2011-02-13 19:06:46 i Allmänt

Idag har jag varit på hockey med Syrrorna och pappa och hans bästa kompis. Det var fett roligt! :)
BJÖRKLÖVEN VANN MOT HUDIKSVALL MED 3-0 IGENTLIGEN SKULLE DET VARA 5-0 MEN DOMARNA VAR DÅLIGA!
HA DET GÖTT KRAM P.

Slalom!

Publicerad 2011-02-11 14:21:51 i Allmänt

Idag ska jag fara till bräntbärget hade tängt att prova åka slalom för första gången men liften skulle tydligen vara stängd ikväll :( så då blir det nog att man drar med sig skranan! Men det blir nog roligt ändå eftersom det är fredag och det är bara roliga mäniskor som jag ska åka med!
HA DET GÖTT KRAM P.

dålig uppdatering!

Publicerad 2011-02-11 14:16:16 i Allmänt

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men jag har haft så mkt i skolan men som tur har man gjort allt nu så nu har man inga läxro känns skönt! Men snart kommer det väl nya! Buuuuuuuuuuuuuu!
Men i skolan är det väl såå! Den här veckan har man haft tre prov men man får egentligen bara ha två per vecka!
HA DET GÖTT KRAM P.

Tack!

Publicerad 2011-02-06 17:59:13 i Allmänt

Tack för alla fina presenter som jag fått av mina underbara vänner! finns inga bättre än ni<3

Tre dagar!

Publicerad 2011-02-03 16:27:21 i Allmänt

Nu är det bara tre dagar kvar tills jag fyller 14 år!!
På lördag ska jag fira min 14 årsdag så det kommer bilder där ifrån på söndag eller måndag.
Imorgon ska jag på tacokväll på fa med kompisar efter det ska min kompis sova hos mig och sedan på dagen kommer släckten på födelsedagsfika och på kvällen kommer mina närmsta tjejkompisar förutom en som inte kunde komma! Nu ska jag gå och baka chokladtårtan som jag ska ha på lördag.
HA DET GÖTT KRAM P.

Om

Min profilbild

Pernilla

Jag är en tjej på 13 jordsnurr. jag bor i ett gult hus med min familj lite utanför stan. Jag gillar att fara ut och resa och upptäcka världen utanför min egna stad. Jag har inget djur men om jag skulle ha ett skulle det nog vara en gris.Mina fritidsintressen är att sjunga,vara med kompisar,spela innebandy.Om ni undrar något är det bara att skriva en kommentar i något av mina inlägg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela