Perrisblogg

Gott Nytt År!

Publicerad 2009-12-28 20:08:34 i Allmänt

Nu är det snart nyår och alla köper fina raketer som dom skjuter upp på nyår!På nyår är alla med dom som betyder mest efter familjen det är ju bra att man är med någon/några som betyder.Man äter god mat och har roligt spelar spel eller ser en bra film tillsammans.sen efter nyår kommer inte jag att skriva på nio dagar så jag passar på att skriva innan jag far bort så det här är mitt sista inlägg innan nyår och efter för jag far den 1 januari och ska göra massa annat innan nyår så jag passar på att önska ett gott nytt år! och imorgon ska jag klippa mig så jag hoppas det blir bra det blir det säkert och sen efter det ska jag på stan med mamma det blir roligt för syrran ska med! KRAM P.

Hej mitt i julhelgen!

Publicerad 2009-12-26 13:09:18 i Allmänt

hej igen nu var det ett tag sedan men jag har inte skrivit under jul men men i jul har jag varit sjuk men man fick ändå öppna julklappar fast man var sjuk jag fick as bra julklappar bland annat fick jag buzz:) det är as roligt! nu är det snart nyårsafton och då ska man vara med kvistarna och efter det far man på konferans men nu vill jag önska alla en god fortsätning! KRAM P.

Hej snart är det jul!

Publicerad 2009-12-16 18:06:36 i Allmänt

Hej nu är det bara 7 dagar kvar tills det är julafton det är fett bra! ååå jag vet faktigst inte vad jag ska köpa till mina klasskompisar i julklapp jag måste komma på det innan lördag men om du har något tips så kan du säga det men det får max kosta 50 kr och det får inte vara godis och det är bara 4 skoldagar kvar till jullovet.Eftersom man inte har några läxor för vi har läsvecka så det känns skönt! men jusst nu sitter jag bara här och har det bra för jag sitter i soffan och ser på tv! men ni som läser det här ska en bra jul och ett gott nytt år KRAM P.

hej hej

Publicerad 2009-12-12 11:10:54 i Allmänt

idag har jag köpt lite julklappar det ä ju bra så att man har gjort bort det nu har jag bara en julklapp klar så det käns skönt men jag var på stan med lydde och vi shoppade dom tillsamans det var fett nice och sen så träffade vi sanna på stan det var nice men nu sitter jag här och ser på tv och spelar dator det är kul att ha en blogg alla som inte har en blogg måste skaffa en! KRAM P.

Heej

Publicerad 2009-12-11 15:02:45 i Allmänt

Nu var det ett tag sedan men det är därför jag har inte haft internet på två veckor men det känns extremt bra att jag har det nu i veckan har det hänt en massa grejer min mamma har fyllt år och jag har haft fult att så in julklappar och köppa alla julklappar men jag är som tur snart klar iadg har jag lyssnat på luciatåget på min skola det var bra men det var ganska långt så man blev ganska trött men men i onsdags var jag på en as bra hockey match björklöven-mora det blev 3-1 till mora men mora var helt enkelt bätre för den här gången men nästa gång vinner dom mot mora för dom var ju nära hela tiden att göra mål men helgen kommer nog att bli perfekt för man kommer att göra massor med roliga saker! men nu kommer det en bild för jag har ju inte lakt in någon bild KRAM P.

Hej det var länge sedan!

Publicerad 2009-12-06 18:00:41 i Allmänt

Hej nuvar det ett tag sedan jag skrev men det är därför jag inte har något internet hemma för det är något fel men nu sitter jag vid min mormors dator och skriver lite men jag hinner inte skriva så mycket för snart ska jag dra men ändå tänker jag skriva lite! i fredags såg jag new moon den var as bra till och med bätre än ettan men ni som inte har sätt den måste de den den äger!<3 om jag skulle he ett betyg på den får den nog <3 <3 <3 <3 <3 st hjärtan av fem stycken hjärtan jag längtar as mycket tills trean kommer på bio då måste jag se den om den inte får 15 års grens som den inte borde få för då vet jag inte vad jag kommer att göra men i alla fall nu måste jag dra hej sveis KRAM P.

Om

Min profilbild

Pernilla

Jag är en tjej på 13 jordsnurr. jag bor i ett gult hus med min familj lite utanför stan. Jag gillar att fara ut och resa och upptäcka världen utanför min egna stad. Jag har inget djur men om jag skulle ha ett skulle det nog vara en gris.Mina fritidsintressen är att sjunga,vara med kompisar,spela innebandy.Om ni undrar något är det bara att skriva en kommentar i något av mina inlägg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela