Perrisblogg

Fredag!

Publicerad 2010-07-16 22:57:52 i Allmänt

Idag vaknade jag 05.50 för min mormor kom och plingade på dörren osmart av henne hon kunde ha knackat. Men då gick jag ner och såg på tv det fanns inget bra men det får väl funka tänkte jag. Sen blev det ganska varmt så jag tog mig en cykeltur tomtebo runt. Sen for vi och handlade. Efter det kom jag hem och lagade mat och så kom min kusin och åt hos mig. Nu ser jag på en film som dom visar på tv det är rolig och spänande.
HA DET GÖTT KRAM P.

STAN<3

Publicerad 2010-07-09 18:45:37 i Allmänt

Idag har jag varit på stan med Mamma och min storasyster(Sophia). Jag köpte två linnen och en kofta på HM. Innan jag gjorde det träffade vi Pappa och åt lunch med honom. sen efter att vi varit på stan for vi och handlade då gick jag på Elgiganten och köpte ett skydd till min mobil fast det var redan försent för jag har redan massa repor men det är bra att ha plast på skärmen så jag inte får fler. Men efter det gick jag till dom andra som var inne på maxi och handlade. Där inne träffade jag Lillasyrran (Lydia)  vi bästämde att dom ska komma och fika hos oss imorgon. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och har ingen lust att göra något så jag bara latar mig men funderar på att se på en film lite senare.
HA DET GÖTT KRAM P.

Måndag!

Publicerad 2010-07-05 22:37:52 i Allmänt

Idag har jag varit med en kompis. Och vi har gjort massor med saker. Bland annat att cykla ner på maxi och handla lite saker. Så att vi har kunnat baka. Vi bakade en chokladtårta med chokladkräm och hallon den blev perfekt.
 så här blev den!

Innan hon kom så var jag på kykogården för det är 2 år sedan min morfar begravdes det var väldigt fint där. jag tog lite bilder på stenar och blommor där

 en sten

 En Ros på kyrkogården

 HA DET GÖTT P.

Om

Min profilbild

Pernilla

Jag är en tjej på 13 jordsnurr. jag bor i ett gult hus med min familj lite utanför stan. Jag gillar att fara ut och resa och upptäcka världen utanför min egna stad. Jag har inget djur men om jag skulle ha ett skulle det nog vara en gris.Mina fritidsintressen är att sjunga,vara med kompisar,spela innebandy.Om ni undrar något är det bara att skriva en kommentar i något av mina inlägg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela