Perrisblogg

Stan och baka<3

Publicerad 2010-04-30 16:41:57 i Allmänt

Nu har jag kommit hem från stan nu ska jag berätta vad jag köpte. jag köpte... 1. ett gul,glömt, lime linne 2. en lila tunika 3.ett diadem 4. en shine spray det var det jag köpte när jag kom hem började jag baka klart kakan som jag började baka i onsdags som 27 min ska jag he på hallon. det är en chokladkaka med chokladkräm och hallon HA DET GÖTT KRAM P.

Stan<3

Publicerad 2010-04-30 09:13:48 i Allmänt

Idag ska jag på stan med mina vänner sara och linn. det kommer bli fett nice vi ska shoppa lite. Jag ska ta bussen som går 11.38 hemifrån mig och dom ska ta en annan buss som går hemifrån dom. men innan det ska jag fixa mig iordning och kanske hinner jag träffa simon om han är vaken jag ska kolla. idag då är det ju valborg så jag ska vara med min underbara vän lydia och vi ska gå på en brasa som finns här där jag bor.vi ska äta med vära familjer och dom är värsta bästa kompisar så i onsdags bakade jag en tårta till ikväll. HA DET GÖTT KRAM P.

FREDAGSMYS<3

Publicerad 2010-04-24 16:44:58 i Allmänt

Igår hade jag fredagsmys med familjen mysigt.Vi såg på en film som heter all about steve den var rolig ett tips till er som gillar roliga komedier så kommer ni älska den. Idag Lördag har jag sålt korv på stan det gick toppen jag och mina kompisar som sålde. Sålde alla korvar förutom 5 och det var 50 korvar från början tror jag. Ikväll blir det nog mys och körslaget hoppas kalle åker ut. Ha en bra fortsatt helg. KRAM P.

Ny mobil <3

Publicerad 2010-04-11 12:44:18 i Allmänt

I fredags var jag på stan med Syrran och hennes kompis Rebecka. vi åt lunch med Pappa på stan det var gött men man blev väldigt mätt. inte konstigt jag åt på en kinaresturang.sen gick vi på banken och fixade ide till mig det var kul. sen for vi på strömpilen för mobilen som jag har köpt fanns inte på stan så vi for på expert på strömpilen och dom hade den. jag är så lycklig nu har jag äntligen en bra mobil en mobil som inte dampar <3 HA DET GÖTT KRAM P.

Om

Min profilbild

Pernilla

Jag är en tjej på 13 jordsnurr. jag bor i ett gult hus med min familj lite utanför stan. Jag gillar att fara ut och resa och upptäcka världen utanför min egna stad. Jag har inget djur men om jag skulle ha ett skulle det nog vara en gris.Mina fritidsintressen är att sjunga,vara med kompisar,spela innebandy.Om ni undrar något är det bara att skriva en kommentar i något av mina inlägg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela