Perrisblogg

Förskyld :(

Publicerad 2010-08-28 15:57:34 i Allmänt

Näsan bara rinner. halsen bränner. och det gör så ont i öronen. Vad ska man göra åt det? det känns inge bra för ikväll kommer det olk på räkskiva och jag kommer knappt kunna vara med. någon som har ett förslag så att jag blir iallafal lite bätre tills ikväll

Äntligen helg efter en vecka i skolan!

Publicerad 2010-08-27 20:05:56 i Allmänt

Nu har jag inte skrivit på ett tag det är därför jag har haft fullt upp med skolan. det kommer att bli mycket mindre blogginlägg på den senaste tiden för jag måste börja satsa på skolan. Men nu ska jag berätta vad jag har gjort i veckan.
Måndag: började skolan så det blev mest slapp när jag kom hem för jag var så trött.
Tisdag:hade vi sovmorgon för vi inte hade a-pass för vi har inte fått någon handledare det var bra men man är trött efter sommarlovet det märks på alla.
Onsdag: började alt på riktigt efter schemat.
Torsdag: hade vi vanliga lektioner men det var ganska dåkig info om vad vi skulle ha för gympa men det blev bra tillslut förutom att jag stukade fingret (jag har alltid otur) när vi körde spökboll på gympan.
Fredag: efter skolan har jag varit med Simon och Nathalie vi var i en gunga och gungade jag och Simon nä det spörenade efter det frågade vi Nathalie om hon ville vara med oss så hon kom när det hade slutat regna så då gungade vi ännu mer. Sedan efter ett tag var jag tvungen att gå hem och äta så nu efter att jag har ätit ska jag gå ner till familjen och se på tv med dem och mysa med dem för det är ju dags för Fredagsmys!
HA DET GÖTT KRAM P.
  
Nu kommer det lite mer bilder från betnesand!



Skolan börjar igen.

Publicerad 2010-08-25 22:07:12 i Allmänt

I dag har det varit min andra riktiga skoldag. Det har varit roligt att börja 7 an för vi har fått tre nya i min klass. men det dåliga är att jag går i A i stället för B ni skulle veta hur sur min storasyrra blev för att jag inte kommer få henes gamla lärare. Jag gillar min skola men den är lite skum för man får typ inte veta något i förväg när det gäller info men det blir altid som det blir. ne nu ska jag ta och sova för jag har musik 8.10 i morgon medans killarna i  min klass har musik 9.05 så dem har sov morgon tills dess fubb men i kommer att byta efter lovet så det är ju bra. HA DET GÖTT KRAM P.

Tisdag!

Publicerad 2010-08-17 19:21:23 i Allmänt

Nu har jag varit dålig att blogga på ett tag men nu ska jag försöka komma igång igen. Idag var jag äntligen hos doktorn med mitt knä jag har haft så himla ont länge och min mamma har jävlats med att vi ska vänta men nu har det hänt. men jag hade tur det som en annan läkare trodde var hoppknä. Var som tur inget bara att jag har ont i musklerna och senorna som sitter runt knät. Men om jag tränar så kommer det bli bätre så nu väntar jag redan till innebandy träningarna ska börja. fast dem börjar redan på torsdag :). men jag får inte gå för min morster fyller år. Nu väntar jag på att en film som dem visar på tv ska börja. HA DET GÖTT KRAM P.

Fredag med Lydia!

Publicerad 2010-08-14 16:05:26 i Allmänt

Igår var jag med Lydia. Och vi hade roligt vi var på stan och shoppde  jag köpte en tröja på hm och en kofta på bik bok. Lydia köpte ett par örhängen på gina.efter det åt vi god mat som mamma hade lagat. sedan på kvällen såg vi film. det var roligt sedan sov hon över hos mig. Och vi speladelade in en video när vi borstade tänderna. Sedan idag har vi varit och badat i Tefteå det var roligt och där träffade vi min kusin Emma. det kommer bilder lite senare på det jag köpte. men nu har min mormor kommit och ska plocka våra vinbär för vi har för mycket men jag sk gå ut och hjälpa henne. HA DET GÖTT KRAM P.

Torsdag med Ebba i stugan.

Publicerad 2010-08-12 22:30:33 i Allmänt

Idag har jag varit med Ebba efter att det var så varmt gav hennes mamma ett förslag att vi skulle åka till deras stuga bara jag och Ebba så vi gjorde det. et var mysigt fast det var lite kallare där ute och mycket dimigare så vi spelade spel. Efter ett tag lättade dimman så vi gick och badade vid klipporna som finns där men det var så stömt där så vi beslöt oss att gå till stranden. Det var häligt i havet men när vi hade gått upp blev det så kalt att vi gick tillbaks till deras stuga och drack varm choklad och såg på film i hennes skor den var bra den kan jag rekomendera. Efter den är slut gick vi ut och fottade med våra mobiler det kommer bilder där nedanför men var berädda att det inte kommer vara så bra särpa. Men sedan kom hennes mamma och hämtade oss tråkigt vi som hade det så mysigt. men vi åt väldigt god mat som hennes mamma hade lagat. Vi ritade också Ebba ritade ett porträtt av mig som jag tyckte var fint så det kommer längst ner av det här inlägget. det var min dag med Ebba. HA DET GÖTT KRAM P.










1. stenar vid vattnet
2. lila mossa
3,4,5,6,7 är bilder på klipporna
8. jag
9. Ebba
10 porträtt på mig

Onsdag!

Publicerad 2010-08-11 21:01:45 i Allmänt

Idag har jag varit på en lång promenad för det var så skönt väder. efter det kom Simon till mig äntligen det var verkligen länge sedan jag var med honom. Vi gick ut och gungade i en jätte rolig gunga. Sedan gick vi ner till gimolekparken och där hade vi bestämt träff med Hanna,<robin och Anton vi hade roligt för vi gungade i en gunga som finns där som är jätte läskig. Efter att jag var med dom for jag och mamma till min mormor och åt där det var gott min mormor lagar altid god mat inte för att skryta. Imorgon ska jag vara med Ebba jag saknar henne jätte mycket för jag har inte träffat henne sedan i febrari så det kommer att bli roligt hoppas jag. Men nu ska jag kolla på morden i midsommer  HA DET GÖTT KRAM P.

Tisdag!

Publicerad 2010-08-10 11:52:20 i Allmänt

Idag är det tisdag och det har regnat nu i två dar så man kan bara vara inne och slöa men idag ska jag dra ner på stan. jag ska kolla lite eftersom typ alla affärer har fått nya kläder. Jag ska vara på stan med mamma,Rebeca,Sophia och Lydia. Nu har jag kommit hem från Stan. Och jag ska berätta lite vad vi gjorde där.När vi kom dit följde vi Sophia till fotvården. Där träffade vi Mamma efter det gick vi på bibloteket och kapphal och så men det blev inget köppt idag men jag ska på stan med Mamma en dag och då ska jag köpa en del grejer som behövs till skolan. Men nu vet jag inte vad jag ska skriva. HA DET GÖTT KRAM P.

Ingen Simon :(

Publicerad 2010-08-09 20:01:33 i Allmänt

Igår blev det inte att jag var med simon för han hade för mycket att göra så han han inte. Jag som väntade hela förmidagen men men det får väl bli en annan dag. Så jag ringde Lydia istället och hom kom på stört.Vi hade roligt med Sophia och Rebecka vi gjorde massor med saker. I dag har jag varit med Lydia igen det var roligt vi har sätt på två filmer för det har regnat hela dagen det värkligen öste ner. När pappa kom hem for vi ner på Mc Donalds för han far till göteborg imorgon och är borta ett tag. Det var gott för det var väldigt längesedan jag åt där och det var trevligt men det var väldigt mycket folk där. Jag längtar tills på fredag för då ska Lydia sova här och vi ska göra massa skoj på dagen :). Ha det gött nu kommer det en bild på linnet som jag köppte i fredags.
 Man ser inte så bra men så här ser det ut fast det är vittblått inte svartvitt . HA DET GÖTT KRAM P.

Helg!

Publicerad 2010-08-08 12:52:22 i Allmänt

i fredags var jag på stan med Lydia. Och vi shoppade för alla affärer har typ rea nu så det är jätte biligt överallt. Men jag köppte ett linne på monki för 80 kr igentligen kostade det 180 så jag sparade 100 kronor.Lydia köppte en tröja för 40 kronor på monki. Ilördags hade vi besök av mammas jobbarkompis och hennes familj. Det var roligt förutom att hennes yngsta som heter Ester följde efter mig över allt. Så jag fick inte vara med hennes storebrosa och hennes storasyra för då skulle hon vara med. Men då gjode vi så att v i sjöng singstar och spelade buzz så fick hon och hennes andra storebror kolla på dem ville vara med men det fick dem inte haha. men det blev så hilma varmt där inne eftersom alla var där så jag var tvungen att gå ut och då skulle hon följa med så vi hoppade studsmatta ett tag. Innan dem kom var jag och Sophia och mamma på stan och ficksade lite saker tills dem skulle komma för vi bjöd på mat och efterrätt det var väldigt gott. I dag är det dåligt väder så det blir nog en inne dag men det regnar inte längre som det gjorde förut. Men idag ska jag vara med simon för jag har inte träffat honom på jättelänge så det kommer att bli roligt. HA DET GÖTT KRAM P.

Längesedan.

Publicerad 2010-08-05 19:36:54 i Allmänt

Nu är det länge sedan jag skrev något på min blogg men det är för att jag inte har haft något att skriva men det här inläget kommer nog att bli långt. På den senaste tide har jag typ bara varit med Lydia men ett sommarlov utan henne går inte. Jag och Lydia har gjort massor med saker men jag kan inte rada upp allt för det kommer att ta år. Men jag ka berätta lite vad vi har gjort. vi har hoppat studsmatta,varit på strömpilen,sett massa filmer och fyndat gratis kläder, varit på bio. Idag har vi varit på bio vi såg letters to juliet den  var verkligen bra den måste ni se. Men jag har inte bara varit med Lydia jag har varit med familjen också vi firade Sophias 16 års dag med att far apå all star dem har väldigt god mat. och var en dag i klabböle. men tiden som har varit över har jag hunnit sticka nästan en mössa den är nästan klar. föra helgen var det uff och jag var och kollade på mitt lag det gick inte så bra för dem för dom mötte bara bra lag fast dem är bra så var dom andra lagen bätre utom ett som dem vann mot. Idag när vi var på maxi för att köpa godis till bion träffade vi simon det var längesedan jag träffade honom så det var trevligt. Imorgon ska jag och lydia fara på stan och shoppa och vi ska bli bjudna på lunch av hennes pappa på Rhodos dem har väldigt god mat där. Sedan på kvällen ska vi ha födelsedagsfika för Sophia med släkten det kommer att bli trevligt ♥. igår när jag städade mitt rum hängde jag upp alla mina halsband på ett ställe och insåg hur många halspand jag har jag behöver vekligen inga fler. Jag och Lydia har fått på hjärnan en väldigt dålig låt men den fastnar lätt i can livedive without you från american idol http://www.youtube.com/watch?v=2LTLEVC-sfQ men nu ska jag gå mer och spela the sims ha det gött KRAM P.

Om

Min profilbild

Pernilla

Jag är en tjej på 13 jordsnurr. jag bor i ett gult hus med min familj lite utanför stan. Jag gillar att fara ut och resa och upptäcka världen utanför min egna stad. Jag har inget djur men om jag skulle ha ett skulle det nog vara en gris.Mina fritidsintressen är att sjunga,vara med kompisar,spela innebandy.Om ni undrar något är det bara att skriva en kommentar i något av mina inlägg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela