Perrisblogg

Sjuk :(

Publicerad 2010-03-24 12:26:38 i Allmänt

idag är jag hemma och är sjuk det är himla tråkigt man orkar inte göra något och inte har något att göra.Det är tråkigt att vara sjuk för då som man är sjuk länge missar man mycket iskolan inte nice.Men man får ta det lungt och sova det är ju skönt men det är inte skönt att ha ont imagen hela dagarna långa. men nu vet jag inte vad jag ska skriva och orkar inte skriva mer men ha det gött KRAM P.

Sportlov!<3

Publicerad 2010-03-13 16:46:58 i Allmänt

Den här veckan har jag haft sportlov och jag har gjort mycket roligt. jag ska berätta lite vad jag har gjort på lovet jag börjar med föra helgen. Fredag:kort dag slutade ett och sen på kvällen så var jag på tonnårshäng. Lördag:FF för dom var på ikea så jag var med syrran och hennes kompis på stan sen så gick vi på bio och såg percy jackson den var bra. sen på kvällen såg jag på melodifestivalen. Söndag: var jag med Lydde och vi spelade kallaha. Måndag: var jag med Lydde och syrran var med Rebecka och vi spelade monool alla fyra. Tisadag:i tisdags var jag med Lydde och vi var på stan med syrran och shoppade. Onsdag:var jag och badade på badhuset med Lydde,syrran och Rebecka det var as nice och sen när vi kom hem så såg vi på film och drack varm saft och åt riskakor mums. Torsdag: var jag på stan med syrran och morsan syrran var hos fotvården först sen gick vi på stan. Sen efter det så handlade vi och fikade på maxi. Fredag:var jag med amanda på morgonen och sen så st ädade jag efter att jag hade städat for jag,syrran och pappa och bowlade det var nice fast det gick inte så bra för det gick bara bra i borjan. Lördag: idag har jag varit på stan med morsan,syrran och Rebecka vi shoppade lite grejer som behövs till ikväll då vi ska få besök av kvistarna det kommer bli ice för vi ska se melodifestivalen finalen tillsamans fast pappa och Dan kommer nog inte att se på det för dom tycker nog inte att det är bra. Söndag:Imorgon så ska jag sjunga på frälsis med syrran och kanske Lydde det kommer bli roligt sen vet jag inte vad jag ska göra jag mårst nog göra läxorna. HA DET GÖTT KRAM P.

Om

Min profilbild

Pernilla

Jag är en tjej på 13 jordsnurr. jag bor i ett gult hus med min familj lite utanför stan. Jag gillar att fara ut och resa och upptäcka världen utanför min egna stad. Jag har inget djur men om jag skulle ha ett skulle det nog vara en gris.Mina fritidsintressen är att sjunga,vara med kompisar,spela innebandy.Om ni undrar något är det bara att skriva en kommentar i något av mina inlägg

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela